Doprava nad 2 000,- Kč ZDARMA

Ochrana osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

 

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Zuzana Gieblová  identifikační číslo 02549263 se sídlem Vysoká nad Labem 206, 503 31 dále jen: „správce“).

  2. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Zuzana Gieblová, Vysoká nad Labem 206, 503 31

email: info@picobanda.cz

telefon: +420 602 288 660

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

    1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.
    2. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů je pobrobně rozepsán níže v tabulce:
    Zákonný důvod Účel Údaje Zdroj údajů Zpracovatelé
    Plnění smlouvy

    Vyřízení objednávky

    Osobní údaje klientů (kontantní údaje, bydliště) a informace o objednaném zboží

    Objednávkový formulář

    Subdodavatelé, mailingové služby, cloudová úložiště, přepravní společnosti, platební brány

    Plnění smlouvy

    Odpověď na zprávu zaslanou přes kontaktní formulář

    Kontaktní údaje klientů

    Kontaktní formulář, e-mailová komunikace

    Subdodavatelé, mailingové služby

    Plnění smlouvy

    Vedení účetnictví

    Osobní údaje klientů (kontantní údaje, bydliště) a informace o objednaném zboží

    Faktury

    Účetní firma

    Oprávněný zájem

    Poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů)

    Kontaktní údaje klientů

    Informace z objednávek

    Mailingové služby, subdodavatelé

    Oprávněný zájem

    Běžná analýza návštěvnosti, odhalování chyb serveru a prevence podvodů a útoků na server

    Pseudoanonymizované identifikátory registrovaných uživatelů jako UserID, IP adresy

    Pohyb uživatele na webu, registrace a vytvoření anonymizovaného ID uživatele, zobrazení stránky s chybou

    Google Analytics, webhostingové služby

    Souhlas

    Marketing a propagace webu

    E-maily, jména potenciálních zákazníků, IP adresy a další technické identifkátory

    Formulář pro newsletter, registrační formulář

    Webhostingová společnost a služby pro rozesílání e-mailů

    Souhlas

    Zveřejnění recenze zákazníka nebo dotazu k produktu

    Jméno zákazníka a e-mailová adresa

    E-mailová komunikace a formulář na webu

    Cloudová úložiště, mailingové služby

     

 

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).

  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby 

  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,

  • zajišťující služby provozování e-shopu (Shoptet) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,

  • zajišťující marketingové služby.

  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

 

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména hesla, antivirový program,

  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení